Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Łukasz xxxxxxxx Mariusz Grabalski Fatum :) Łukasz Rybarczyk Tomek ... Mag Gregor Mateusz W Damian Sawicki (7441 niezalogowanych)
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
no i jeśli nie zna języka to też raczej nikłe szanse... jeśli ma wąsa to również (w co raczej wątpię patrząc na twoją fotkę) no i jeśli oszczędza na wodzie fryzura na 3 mm też raczej odpada...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Jedynka napisał:
Norweżki są wg mnie (i nie tylko) bardzo ładne i bardzo rozpustne...

Zaraz tam rozpustne raczej bardziej na luzie i korzystają z wolności póki mogą,mając gdzieś to co inni powiedzą
To nie Polska że zaraz zrobią z ciebie taką czy owaka Nie bój żaby dusia,co ma wisieć to nie utonie swoim strachem i zazdrością możesz tylko wam zaszkodzić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dusia7)
Wiking
A on mi mówił że one takie brzydkie i nie dbają o siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
dusia7 napisał:
A on mi mówił że one takie brzydkie i nie dbają o siebie
to pewnie dlatego abyś się nie martwiła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Hardi, to ty nieźle szalejesz z tymi norweskimi laskami chyba, włos długi, wąsa brak, a wody chyba się nie boisz, skoro się z nią fotografujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
grzeczny chłopiec jestem a w pracy jestem jedynym facetem reszta to norki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
zapomniałem, dodać, że grzeczny jestem bo nie jestem już singlem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Norweżki są i ładne i brzydkie , ale w większości nie dbają o swój wygląd, bo jak widzę dziewczynę która ma fryzurę przez cały dzień jakby dopiero wstała, w szarym bawełnianym dresie z krokiem w kolanach jakby miała przerośnięte hemoroidy i naciągnięte wełniane skarpetki na dres do kolan w upapranych starych trampkach to . . . . cóż żal patrzeć. Taki styl do mnie przemawia. Nie wszystkie oczywiście.

dusia7; nawet gdyby były wszystkie ładnie to chyba nie na tym rzecz polega żeby być zazdrosnym o nie, no chyba że masz kiepskie doświadczenia
Jak facet będzie chciał to sobie znajdzie i tyle.

kurcze miało być o laskach to i ja mam jedną jakby ktoś szukał

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
kristof280op napisał:
samotne fajne laski mile widziane

Jakie to urocze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
dusia7 napisał:
A może mi ktoś powiedzieć czy Norweszki są ładne? Bo aktualnie ja zostałam w Polsce a chłopak pracuje tam do grudnia i nie wiem czy sie martwić

Martwic sie możesz tylko tym droga Dusiu, ze Ciebie to martwi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok